CISTELLERIA CASA VILA
CISTELLERIA CASA VILA
Reformas

QUI SOM?

La nostra botiga, la Cistelleria Casa Vila va ser fundada l'any 1828 al barri de Sarrià de Barcelona. Principalment ens dedicàvem a la recollida i neteja d'alfombres, recollides amb els carros tirats per cavalls. Posteriorment es va començar a introduïr la cistelleria, catifes de coco, persianes de pita, i palmes i palmons, de les que feiem aqui a la botiga totes diferents!  De la mà de la  meva àvia, tieta i coneguts treballaven durant mesos fent palmes, i les conservàvem en una habitació especial amb sofre perquè es conservessin ben blanques i tendres.

En pocs anys vam començar a introduir la reparació de cadires de reixeta i boga, fins a dia d'avui. Jo, segueixo la tradició de la família que durant tants anys hem estat servint al barri de Sarrià i a tot arreu, ja que tenim clients per tot Catalunya. 

 

 Els temps i l'increment de lloguer ens ha obligat a tenir que tancar la botiga, però volem seguir oferint als nostres clients el mateix tracte familiar i aconsellar al client quina és la millor opció per el que desitja, i tot ho volem oferir on-line a través de la nostra web. Disposem de transport per recollir a domicili SENSE COST, també fem pressupostos a mida sense cap tipus de compromís. 


Esperem poder cumplir els vostres desitjos, qualsevol pregunta no dubti en contactar amb nosaltres, estarem encantats de poder ajudar-vos!

 

Núria Caballé

4º Generació Cistelleria Casa Vila

 

 

 

 

Versión para imprimir | Mapa del sitio
No està permés agafar cap fotografia de la web © Nuria Caballe Royo